- Klantenservice
- Verzenden en 30 Dagen Garantie
- Contact / Over ons
- Privacybeleid
- Algemene voorwaarden
- Disclaimer
Koude champignonsoep
Koude champignonsoep - Herbalife recept
INGREDIËNTEN:
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 100g sjalotten, gehakt
- 250 g champignons, in stukjes gesneden
- 750ml kippen- of groentebouillon
- Peper en een teentje uitgeperste knoflook
- 2 porties (52 g) Formule 1 Hartige maaltijd, champignon- en kruidensmaak
- 2 zakjes (4g) Microbiotic Max (alternatief product 2 porties ( (12g) Personalized Protein Powder)
Om te serveren:
- 1-2 eetlepels natuurlijke yoghurt
- 1 portie (verpakking) (12g) Eiwitchips, zure room & uiensmaak (uitsluiten als alternatief)
METHODE:
- Giet de olijfolie in een sauspan op een middelhoog vuur. Voeg de gehakte sjalotten toe en breng op smaak met een beetje zout en peper. Roer om te mengen, draai het vuur laag en bak de sjalotten, afgedekt met een deksel, in 7-8 minuten gaar.
- Voeg de fijngehakte champignons toe (ze kunnen in een keukenmachine worden fijngehakt) en kook ze samen met de sjalotten 8-10 minuten op een laag tot middelhoog vuur tot ze goed gaar zijn.
- Voeg nu de bouillon toe en breng het geheel aan de kook, laat het 20 minuten zachtjes koken,neem dan van het vuur en laat het afkoelen.
- Zodra de soep is afgekoeld, giet u hem door een zeef, klopt u er het Formule 1-kruidenmeel door en vervolgens roert u er voorzichtig de Microbiotic Max door, en brengt u hem op smaak.
- Om te serveren, giet de soep in koude kommen en top af met een klodder natuurlijke yoghurt en een goede strooi van gebroken eiwit chips!
VOEDINGSWAARDEN per portie - origineel recept
- Eiwit: 9g
- Kcal: 171
- Vezels: 8g
- Vet: 11g
- Koolhydraten: 8g
- Suikers: 3g
Dit recept bevat voedingssupplementen, overschrijd de dagelijkse dosis niet.
Voor onze volledige lijst met recepten: Klik HIER
Anouck Ooms
Kelbergenstraat 113
3290 Diest
België